Over ons

Bij Haarzaken werken Rachida, Yvonne, Conny en Whitney.
Wij hebben allemaal veel ervaring en gaan voor kwaliteit! Door het volgen van cursussen en trainingen blijven wij up to date! Maar ook gezelligheid en gastvrijheid is voor ons heel belangrijk.

Haarzaken is ruim 2000 opgericht door Yvonne en Rachida en is uitgegroeid tot een van de gezelligste kapsalons van Badhoevedorp.

Onze merken

Al jaren werken wij met Redken en Rene Furterer en Pureology. Redken is een Amerikaans product waar we vol passie mee werken. Daarnaast werken wij met Rene furterer en Pureology.

Hoofdhuidmassage

Rene furterer is 100% plantaardig en heeft ook etherische olieen om eventuele hoofdhuid problemen te behandelen zoals haaruitval en hoofdhuidaandoeningen. Voor deze problemen en ook voor pure ontspanning verzorgen wij speciale hoofdhuidmassages.

Stichting Haarwensen

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Wij van Haarzaken staan volledig achter stichting Haarwensen en doneren vrijblijvend het haar van onze klanten. Doneer je haar en laat je haar gratis in een leuk model knippen door ons. Voor meer informatie kan er contact op worden genomen met Haarzaken..